Over ons


 

 

STUDIO 1STUDIO 1

DE AV STUDIO beschikt over 2 professionele studio's / oefenruimte in Werkhoven en Nieuwegein.


De studio in Werkhoven (Studio 1) is zeer geschikt voor corporate en algemene producties en is voorzien van 3 sony remote control PTZ camera's in full HD en beschikt over 2 tv-schermen met een design statief welke op iedere plaats neergezet kunnen worden. deze schermen zijn apart aan te sturen met uw video content.

Ook is deze studio voorzien van een mooie grote "talkshow" tafel met 6 stoelen en een groene achterwand voor chroma-key of augmented reality effecten toe te voegen. Hiermee kunt u prachtige 3D effecten toevoegen alsmede ook zo'n beetje iedere achtergrond. Wij denken graag met u mee.
Wilt u geen chroma-key of augmented reality, geen probleem, we kunnen de groene achterwand geheel wegwerken met decoratie doeken.

De audio bestaat standaard uit een 16-kanaals mengtafel dus meer dan voldoende voor bijvoorbeeld tafelmicrofoons, draadloze revers-, of headsets microfoons of u wilt gewoon een handheld microfoon?
Alles is bespreekbaar.

Bij de regie hebben wij diverse laptops voor het afspelen van uw content en in de studio is tevens een bekabelde highspeed glasvezel internet aansluiting alsmede ook Wifi.
De studio is verder voorzien van professionele verlichting en moderne aankleding en speciale wensen hierin zijn uiteraard bespreekbaar.


STUDIO 2STUDIO 2

De Studio in Nieuwegein (Studio 2) is onze grote studio en deze is voornamelijk geschikt voor live evenementen en u moet hierbij denken aan het livestreamen en opnemen van bands, artiesten of live shows.
Deze studio is ingericht met een podium voorzien van backline instrumenten, complete P.A. installatie en een uitgebreide trussconstructie afgewerkt met zwarte theaterdoeken en professionele verlichting. Dus ook uitermate geschikt als oefenruimte voor bands.

Hierbij maken wij gebruik van 5 professionele vaste TV Camera's en verder is deze studio modern aangekleed en voorzien van professionele technici en apparatuur.

Beide studio's zijn te huur per dagdeel van 4 uur of voor een hele dag van 8 uur en bij de prijs inbegrepen is lunchpakket voor 5 personen bij een ochtend of middagdeel. meerdere lunchpakketten zijn tegen meerprijs leverbaar.

 


 

 
LIVESTREAM / AV PRODUCTIES / AV RECORDING / AV NABEWERKING & MONTAGE / PODCAST / VOICE-OVER / OEFENRUIMTE